Welkom bij Grafisch Bedrijf Bokhorst B.V.grafische uitingen in de meeste brede zin van het woord

naam
wachtwoord
ecommerce ftp

 

Over ons

 

Grafisch Bedrijf Bokhorst B.V. houdt zich bezig met grafische uitingen in de meest brede zin van het woord. Of het nu gaat om huisstijlen, folders, brochures, etiketten of verpakkingen, we zijn van alle markten thuis. Binnen én buiten onze landsgrenzen. We maken ons al drie generaties lang sterk in de grafische wereld. Aan kennis en ervaring geen gebrek, durven we dus wel te zeggen.

 

Onze filosofie

 

Elke dag weer werken we met zestien gemotiveerde en enthousiaste mensen keihard aan het vormgeven van kwaliteit. Daarom genieten we ook het vertrouwen van onze klanten. Elke opdracht is uniek en krijgt onze volle aandacht. We hebben immers een naam hoog te houden. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit in het samenspel met onze klanten: noem het onze filosofie.

 

Onze toezegging

 

Elke klant wil zijn drukwerk natuurlijk gisteren klaar hebben. Daarin voorzien zelfs de modernste druk- en printtechnieken niet, maar we denken graag met u mee. Tijdslimieten horen nu eenmaal bij een drukkerij. Het onmogelijke halen ook wij niet, maar we kunnen u wel een belangrijke toezegging doen: afspraak is afspraak.Laatste nieuws


04-05-2018 Gewijzigde openingstijden


Lees meer>>

02-01-2018 Xerox Versant 3100


Lees meer>>

06-06-2017 Wohlenberg 132TS


Lees meer>>