Commercieel
drukwerk

Verpakkings- Drukwerk en etiketten

‘Wij maken maatwerk en leveren snel’

Jouw bedrijf op een opvallende manier promoten? Een onuitwisbare indruk achterlaten? Commercieel drukwerk is één van de bewezen succesvolle communicatie uitingen!

Betrouwbaar
Betrokken
flexibel


Of je nu op zoek bent naar leaflets, folders, brochures of posters. Stuk voor stuk communicatiemiddelen om je klanten mee te bereiken en je boodschap over te brengen. Wil je opvallen met je drukwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gewend te werken met korte levertijden als het aankomt op openingen, acties en beurzen. Wij zien het als een uitdaging om je drukwerk, zowel in kwaliteit als levertijd, naar wens te leveren.

› Huisstijldrukwerk
› Reclamedrukwerk
› Personeelsbladen
› Brochures en magazines
› Nieuwsbrieven

Wij zijn de drukkerij in Nunspeet en omgeving. Wij verzorgen drukwerk in Midden Nederland voor zowel vaste als periodieke klanten. Wij doen dit in offsetdruk maar ook in digitaal print. Voor elke oplage een passende oplossing. We leveren op de afgesproken plaats en datum, zodat je het tijdig kunt verspreiden.

Wij bieden je gemak door je te voorzien van advies en hoogwaardige kwaliteit. Zo is jouw ervaring met Grafisch Bedrijf Bokhorst van begin tot eind optimaal.

Offerte aanvragen

‘Bij ons praat je met mensen,
wij werken samen!’

onze certificeringen