Nieuws

april 14, 2023

BRC Packaging AA+

Goed nieuws! We hebben de AA+ grade behaald van het BRC Packaging-certificaat!

Niet alleen hebben we onze AA grade behouden – waar we al erg trots op waren – maar nu hebben we ook de hoogst haalbare status weten te bemachtigen. We hebben voor deze certificering een onaangekondigde audit gehad, die we glansrijk hebben doorstaan.

Dit is supergoed nieuws, want met deze AA+ grade bewijzen we dat we op het hoogste niveau voldoen aan de eisen op het gebied van (voedsel)veiligheid en kwaliteit. Wij zijn erg trots op ons team, want zonder hun inzet hadden we dit niet kunnen realiseren.

Heb je een vraag voor het maken van een voedselveilige verpakking? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner die veilig produceert? Neem contact met ons op!

maart 8, 2022

vrpkt.nl

Onze nieuwe website vrpkt.nl is live!

Waarom vrpkt.nl? Deze website is bedoeld om ons nog meer te profileren als expert op het gebied van verpakkingen. Of dit nu natlijm etiketten, wikkels, sleeves, kopkaarten, dragerkaarten of doosjes zijn, wij maken het voor u!

Indien gewenst of vereist volledig voedselveilig. We voldoen aan de hoogste eisen voor het maken van product- of voedselveilige verpakkingen volgens de normen van BRC Packaging.

We laten, gezien onze jarenlange ervaring, onze expertise hiermee nog meer zien en gebruiken dit graag om uw verpakkingswensen om te zetten in de perfecte oplossing.

Ga naar de website van  VRPKT.NL en ontdek de mogelijkheden of neem contact met ons op via telefoon 0341 – 253 741 of info@vrpkt.nl!

december 1, 2021

Vacature snijder en logistiek medewerker

Ben jij geïnteresseerd om te werken in een moderne, technische productieomgeving?

Ook al heb je nog nooit een drukkerij van binnen gezien maar heb je wel gevoel voor techniek en/of logistiek, dan ontvangen we je graag voor een kennismaking met ons bedrijf.

december 14, 2020

Heidelberg drukpers 6-kleuren met lak

Na een overgangsfase zijn we inmiddels in volle productie op onze volledig nieuwe Heidelberg drukpers, 720 x 1020 mm 6-kleuren met dispersielak. Deze pers is voorzien van de allerlaatste besturingssoftware om insteltijden te verlagen en productiesnelheden te verhogen. De machine is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van verpakkingsmateriaal. Van etiketten op 80 grs papier tot dozen op karton tot 1 mm dik. In full-colour en twee pms kleuren, direct voorzien van al dan niet uitgespaarde dispersielak.

We staan voor u klaar!

november 2, 2020

Vlakstansmachine met uitbreek- en separeervoorziening

Onze vlakstansmachine is inmiddels up-and-running. Stansen, rillen, perforeren, slitten en nog veel meer met een constante snelheid en kwaliteit. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden voor een verdere nabewerking van uw drukwerk. Of vraag een offerte aan voor de vervaardiging van bijvoorbeeld sleeves, kopkaarten, blisterkaarten, cadeaukaarten of vouwdozen.

We kunnen deze items ook volledig voedselveilig voor u  vervaardigen, vallend onder de scope van onze BRC certificering.

juli 22, 2020

Nieuwe stansmachine

Medio augustus zullen onze productiemogelijkheden worden uitgebreid met een volledig nieuwe vlakstansmachine met uitbreek- en separeervoorzieningen.

Binnenkort meer…

januari 2, 2020

Vacature drukker m/v

Ben jij een ervaren en gedreven offsetdrukker (m/v) die in staat is om zelfstandig en in teamverband te werken aan een Heidelberg CD102 5-kleuren drukpers met lakunit?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

november 27, 2019

ISO14001

Wij doen al jaren onze uiterste best om onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren.
De laatste audit ISO14001 bevestigt onze inspanningen en heeft weer een prachtig resultaat (prolongatie van het certificaat en geen tekortkomingen) opgeleverd.

1 2

onze certificeringen