Nieuws

november 27, 2019

ISO14001

Wij doen al jaren onze uiterste best om onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren.
De laatste audit ISO14001 bevestigt onze inspanningen en heeft weer een prachtig resultaat (prolongatie van het certificaat en geen tekortkomingen) opgeleverd.
Ook bij nieuwe investeringen houden wij nadrukkelijk rekening met het milieu aspect. Waar kunnen we energie besparen of andere belastende elementen in het proces zoveel mogelijk beperken?
Is in dit kader bekend bijvoorbeeld bekend dat wij al sinds 2007 met volledig chemievrije drukplaten werken? Of dat wij sinds 2012 het dak van ons magazijn (800 m2) volledig hebben bedekt met Olivijn? Dit mineraal bindt CO2 uit de lucht en breekt het af in onschadelijk materiaal.
Mooie voorbeelden van ons duurzaamheidsdenken!

oktober 12, 2018

Nieuwe website

Met ingang van vrijdag 12 oktober is onze geheel vernieuwde website actief.
De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan een nieuwe uitstraling van onze huisstijl en website.
Hopelijk waardeert u onze nieuwe website en geeft deze u alle gewenste informatie!

september 26, 2018

Stad in bedrijf

In de september editie van “Stad in bedrijf” staat een leuk artikel over Grafisch Bedrijf Bokhorst. Stad in bedrijf is een businessmagazine in de regio Noordwest Veluwe en Randmeren.
Het blad verschijnt 10x per jaar en wordt verspreid onder alle bedrijven in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk en Voorthuizen.

mei 1, 2018

Familiebedrijf bestaat 85 jaar

Vader Steven Bokhorst begon als ambachtsman met loden lettertjes, zoon Koos Bokhorst schakelde over naar offsetdruk en kleinzoon Sven Bokhorst maakt de digitaliseringsslag. Het is de ontwikkeling van 85 jaar Grafisch Bedrijf Nunspeet. Die ontwikkeling begon heel officieel op 1 mei 1933.

januari 2, 2018

Xerox Versant 3100

Medio december is bij Bokhorst een nieuwe Xerox Versant 3100 geplaatst. Deze digitale drukpers levert een hoge kwaliteit en is bij uitstek geschikt voor kleine oplagen op diverse papiersoorten. Met de in-line afwerkingsunit kunnen ook in één keer gevouwen en gehechte brochures worden geproduceerd.

onze certificeringen