Nieuws

december 1, 2021

Vacature snijder en logistiek medewerker

Ben jij geïnteresseerd om te werken in een moderne, technische productieomgeving?

Ook al heb je nog nooit een drukkerij van binnen gezien maar heb je wel gevoel voor techniek en/of logistiek, dan ontvangen we je graag voor een kennismaking met ons bedrijf.

december 14, 2020

Heidelberg drukpers 6-kleuren met lak

Na een overgangsfase zijn we inmiddels in volle productie op onze volledig nieuwe Heidelberg drukpers, 720 x 1020 mm 6-kleuren met dispersielak. Deze pers is voorzien van de allerlaatste besturingssoftware om insteltijden te verlagen en productiesnelheden te verhogen. De machine is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van verpakkingsmateriaal. Van etiketten op 80 grs papier tot dozen op karton tot 1 mm dik. In full-colour en twee pms kleuren, direct voorzien van al dan niet uitgespaarde dispersielak.

We staan voor u klaar!

november 2, 2020

Vlakstansmachine met uitbreek- en separeervoorziening

Onze vlakstansmachine is inmiddels up-and-running. Stansen, rillen, perforeren, slitten en nog veel meer met een constante snelheid en kwaliteit. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden voor een verdere nabewerking van uw drukwerk. Of vraag een offerte aan voor de vervaardiging van bijvoorbeeld sleeves, kopkaarten, blisterkaarten, cadeaukaarten of vouwdozen.

We kunnen deze items ook volledig voedselveilig voor u  vervaardigen, vallend onder de scope van onze BRC certificering.

juli 22, 2020

Nieuwe stansmachine

Medio augustus zullen onze productiemogelijkheden worden uitgebreid met een volledig nieuwe vlakstansmachine met uitbreek- en separeervoorzieningen.

Binnenkort meer…

januari 2, 2020

Vacature drukker m/v

Ben jij een ervaren en gedreven offsetdrukker (m/v) die in staat is om zelfstandig en in teamverband te werken aan een Heidelberg CD102 5-kleuren drukpers met lakunit?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

november 27, 2019

ISO14001

Wij doen al jaren onze uiterste best om onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren.
De laatste audit ISO14001 bevestigt onze inspanningen en heeft weer een prachtig resultaat (prolongatie van het certificaat en geen tekortkomingen) opgeleverd.

oktober 12, 2018

Nieuwe website

Met ingang van vrijdag 12 oktober is onze geheel vernieuwde website actief.
De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan een nieuwe uitstraling van onze huisstijl en website.
Hopelijk waardeert u onze nieuwe website en geeft deze u alle gewenste informatie!

september 26, 2018

Stad in bedrijf

In de september editie van “Stad in bedrijf” staat een leuk artikel over Grafisch Bedrijf Bokhorst. Stad in bedrijf is een businessmagazine in de regio Noordwest Veluwe en Randmeren.
Het blad verschijnt 10x per jaar en wordt verspreid onder alle bedrijven in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk en Voorthuizen.

1 2

onze certificeringen